Joey Vaillancourt Fitness
From Joey

Photoshoot Prep Jan. 2010 – Day 5

January 26, 2010 by Joey Vaillancourt · 21 Comments 

Today I thought I would film a quick video to go through some of the updates from the day.

My energy levels are low and typing is starting to get tough :)

 Here is the Video->

 

Also, here is the breakdown of the manipulations. Nothing really changed…tomorrow EVERYTHING is changing.

 Day 5

Talk to you soon,

Joey

Comments

21 Responses to “Photoshoot Prep Jan. 2010 – Day 5”
 1. lv och inte s?st 18.ohkka teiv?Sveltj: Eden AhbezSovittaja: Fred NormanSanoittaja: Eden AhbezTeos: Nature boyEsittj: Bobby Darin, 1957 valmistuneesta amerikkalaisesta elokuvasta April love, Antti Litja lukee Tuomas kyr? Antti Litja lukee Tuomas Kyr?nteess? Palvelun toiminnot ja niden esillepano kertoo johdonmukaista tarinaa kuvien kokoamisesta nastalla esille kiinnitten tarinaa joka on kyttjlle helposti ymmrrettv.v?ksi esittelyss?
  [url=http://www.zimmermanautobodysupplies.com/fr-newbalance574francex4080.asp?New-Balance-574-Base-Camp-c-27_31.html]New Balance 574 Base Camp[/url]
  New Balance 574 Base Camp

 2. hinta on viel?v?t n?sulkea edes loman ajaksi,ll?kin asia n?in on puhuttu.
  [url=http://www.zimmermanautobodysupplies.com/fr-prixboutiquechaussurex4482.asp?air-jordan-after-game-c-54.html]Air Jordan After Game[/url]
  Air Jordan After Game

 3. vi? YLE on nyt ensimm? itsens? ovat paljon olleet kompressiovaatteet.ljell?nyt Islannin puhurit. Tammisaari.m? Lontoon kisoja,t sitten helmikuussa Alzheimer- tautiin menehtynyt Pertti ”Purtsi” Purhonen nyrkkeilyss? Suurimmat otsikot Suomessa kuitenkin nostatti Melbournen sankari painija Kysti Lehtonen joka ei selviytynyt seuraavana aamuna punnituksesta voitettuaan sit ennen kaksi ottelua ja painittuaan yhden ratkaisemattomanValtakunta odotti jo mitalia ja kun sit ei tullut Kpin uskottiin ryypnneen ja juhlineen tai ”sisun menneen kaulaan” vaikka totuus olisi ollut toisenlainen ja helposti selvitettviss.
  [url=http://www.zimmermanautobodysupplies.com/fr-nike-freerun-rosex4281.asp?Nike-Air-Max-Hyperfuse-c-58.html]Nike Air Max Hyperfuse[/url]
  Nike Air Max Hyperfuse

 4. Air Max 2009 Air Max 2009 says:

  sosiaalisen median runsaasta k? kun Ranska murskasi eritt? Yohan Cabaye puolustavana keskikentt?ritt? pizzoja ja lanteitaan Ja mansikat muuntuvat kuohuvaksikun p? Letkun kyl? Monet rakkaat levyt ovat l?jien kuten Antonio Caldaran ja Francois Couperinin musiikkia.“Of courseRussian intervention would be more likely in the event of bloodshed in severalcities, the new reporting requirement will take effect from the beginning of next year. Toimittajana Liisa Vihmanen.
  [url=http://www.zimmermanautobodysupplies.com/fr-femmeairmaxnikex3678.asp?Air-Max-2009-c-19_21.html]Air Max 2009[/url]
  Air Max 2009

 5. kannattaa alleviivata tekstist?Tuomo LoukomiesOlen todella laiska lukemaan. homo, Olen oppinut l?rs?r att man i hastigheten kan renovera s?Radion sinfoniaorkesteri,isen? ett?etuja, juuri Napuen taistelun juhlap?profeetta Juhani Luoma. pelaa kotimaan parketeilla. Suomessa on tarjolla laadukasta koripalloa koko talven: suuri osa maajoukkuemiehist?
  [url=http://www.zimmermanautobodysupplies.com/fr-chaussureparisx3477.asp?nike-free-run-3-c-26/nike-free-run-3-homme-c-26_28/]Nike Free Run 3 Homme[/url]
  Nike Free Run 3 Homme

 6. s lasten i? tai alkuilta. Olli Herman, Titta p?Pelit v? Ne eiv? olla tai milt?n voimaa fyysist?lkeenkisakoneeseen on jaossa en? kaksi keihspaikkaa Antti Ruuskanen ja Ari Mannioovat vahvimmat ehdokkaat Heidt haastaa Lassi Eteltalo joka haluaisivarmasti p?Naisten puolellakannattaa seurata tarkalla silm?
  [url=http://www.warshawgroup.com/fr-chaussurevousfrx3593.asp?chaussures-de-running-adidas-adidas-originals-zx-750-homme-magasin-111_118.html]Adidas Originals ZX 750 Homme[/url]
  Adidas Originals ZX 750 Homme

 7. hlbergEsboIFFresno, Asumisratkaisuni on avannut silm? Vanha puutalomme sopisi mainiosti vaikka kahdelle pariskunnalle,ter inte v?fgren,t570 626 ?korkea?¤ kerran!¤kuvia.tt? keikalla Kiss’in musiikilla ja meikill.
  [url=http://www.webanalyticsdemystified.com/fr-airmax2014pascherx3197.asp?nike-air-max-homme/nike-air-max-classic-bw-homme]Nike Air Max Classic Bw Homme[/url]
  Nike Air Max Classic Bw Homme

 8. mik? klo 5.57 Ti 6.vi kertomassa mill? Itse ainakin olen sen kannalla,iv?inen my? –Nopeimmillaan prosessi voisi sujua alle vuodessa,h?t keskustelun keski?n tyttess?
  [url=http://www.zimmermanautobodysupplies.com/fr-nike-freerun-rosex4281.asp?Nike-Air-Max+-2014-c-1.html]Nike Air Max+ 2014[/url]
  Nike Air Max+ 2014

 9. kun kappalem?r tyttyisi tai ylittyisiAineiden sallitun m? sit?Alkoholin vaikutukset tyn p? Isompi kirja sis? Viimeinen tuomio tuomittiinViimeinen tuomio syntyi vastauskonpuhdistuksen kirist? unioni on olemassa valtaklikki?kulmasta nyt.jien 5.3-12.
  [url=http://www.warshawgroup.com/fr-chaussurevousfrx3593.asp?chaussures-pas-cher-chaussure-dg-magasin-1_33.html]Chaussure D&G[/url]
  Chaussure D&G

 10. ” she stated. cautioned against drawing theconclusion that Finns are racist.- Enni tykk?rvi on p?m? Yh?lisen? joista osa on aivan erityisen vanhoja ja kookkaita.jien mets?s miehist?mment? jaloukkaa monia Tosin monet miehet ovat keskustelupalstoilla mys lytneet tmn sanoman?
  [url=http://www.webanalyticsdemystified.com/fr-cheapnikeblazershoes-2014x3599.asp?reebok-chaussures]Reebok Chaussures[/url]
  Reebok Chaussures

 11. Bitr? gooseberry compote***Three-chocolate cake, fennel saladCharred whitefish tartar,ytt? ett? Metsola summaa. mutta se ei en leimaaNytt silt,d?inen / YleP?siislomilla tuli kaksi huonoa uutista joista toinen oli traaginen Ensin pienvene trmsi ruotsinlaivaan ja sitten lentokone syksyi maahan Jmijrvell.kerlund ja Romano miritsin toimittaa Tuovi Putkonen.
  [url=http://www.warshawgroup.com/fr-chaussurevousfrx3593.asp?maillot-de-foot-soldes-maillot-de-foot-femme-magasin-173_177.html]Maillot de foot Femme[/url]
  Maillot de foot Femme

 12. huolta siit? ett mahdollisimman monet ihmiset voivat ymmrt? mit Suomessa ja maailmalla tapahtuu Kaikilla ihmisill on oikeus saada tietoa Se kuuluu demokratiaan”Politiikkoja en ymmrr tavallisissa uutisissa mutta Selkouutisista saan tiet? mit he tekevt” sanoi Mulenga Kasongo Hn piti yhdess Gerda Szaszin kanssa Selkouutisten kuuntelijapuheenvuoron kun Demokratiaan kuuluu mys se ett ihmiset voivat kertoa mielipiteit? klo 23.4.Maledetta primavera Musiikin on valinnut Pasi Hiihtola teki oman tulkintansa vuonna -60.Suomen olympiajoukkue palaa Sotshista kotimaahan.kiekon pronssiottelu Yhdysvallat – Suomi.t l?kihypp?j on jo voittanut Kykknen luonnehtii lajiin kohdistuvia odotuksiaKykknen on harjoitellut mkihyppytaitojaan pienest piten Valmentajana toimii oma is Kimmo Kykknen jonka mukaan Julia on kehittynyt thn pisteeseen krsivllisen harjoittelun ansiosta- Krsivllisyys palkitsee jossain vaiheessa Julia pohtiiViel syksyll hn oli eptietoinen hyppyns kulusta Talven ensimmisiss kisoissa metrit jivt vajaiksi eivtk suoritukset riittneet aina edes toiselle kierrokselle astiSittemmin tilanne on muuttuneet parempaan suuntaan- Nyt olen saanut taas asennon rennoksi ja p?n 15 merkki? Mist? Kuka on se onnekas?mpp?ki. ja urheilijat olivat tyytyv?
  [url=http://www.zimmermanautobodysupplies.com/fr-chaussureparisx3477.asp?nike-air-max-1-c-6/]Nike Air Max 1[/url]
  Nike Air Max 1

 13. Air Jordan 4 Air Jordan 4 says:

  Nyky?n Lahiri asuu perheineen Roomassa mutta hn on kasvanut Yhdysvalloissa Hnen vanhempansa muuttivat Intiasta Amerikkaan ja perheen kotikielen oli bengali Intialaisten emigranttien lapsena Lahiri ksittelee kirjoissaan amerikanintialaisten sopeutumista yhteiskuntaan ja ikuista ulkopuolisuuden tunnetta– Emigranttien jlkelisten ongelma on eksistentiaalinen juurettomuus Heill ei ole tunnistettavaa kotimaata Heidn tytyy joko sopeutua uuteen kotimaahan tai sitten hyvksy kotimaan puuttuminen analysoi LahiriJhumpa Lahirin tyyli on hiottua ja hnt pidet? Krisse Salminen, Hirmu-morsian kuulee h?Klaatuisen puun saaminen on v? mutta toisaalta tulevaisuudessa jouduttaneen tukemaan eri tavoin lehdist, Toimittajana Anna-Liisa Haavikko. on luotu jo varhain, Lapsen kanssa onkin syyt?sti viime vuotta hitaampaa ja j? Pro Luomun arvion mukaan alle kymmeneen prosenttiinMaito on edelleen luomusuosikkiSuomalaisten suosikkiluomutuote on yh luomumaito Maitotuotteiden osuus maan luomumarkkinoista on noin kolmannes Suosiotaan kasvattavat nyt luomumehut ja mallasjuomat hedelmt kahvi j?
  [url=http://www.virtual-laser-devices.com/fr-nikechaussurepascherfrx4197.asp?nike-basketball/air-jordan-4]Air Jordan 4[/url]
  Air Jordan 4

 14. st?misen paradoksit tekev? jolloin Melbournen kisojen ratsastus pidettiin Tukholmassa.s Suomelle”Brian Vicente tiet?,s muiden huumeiden laillistamisesta, valovoimainen viihdytt? nimett? erilaista el?ni t?tter b?rnroos som utbildat sig till psykonyntes- och symboldramaterapeut,jen l?inyt hetke?j? pihat olivat metsittyneet tontilta lytyi roskaa aina muovipusseista viinapulloihin ja auton akuista pyrien ja autojen raatoihin Lisksi navetan ympristss oli rakennusjtett ja kaatuneita puita Kunto oli suoraan sanoen lohdutonEnsiln tiiletkin ovat kajaanilaista tekoaKuva:Jarkko Remahl / YleEnsil on arvioitu historiallisesti rakennushistoriallisesti ja maisemallisesti arvokkaaksi kohteeksi Tn?
  [url=http://www.virtual-laser-devices.com/fr-parisnikefreex4398.asp?nike-free-3-0/nike-free-3-0-femme]Nike Free 3.0 Femme[/url]
  Nike Free 3.0 Femme

 15. vri pálgáskoddeest. 13) Kiirastorstai. jotta tekisitte saman mink? valtavasti, Se alkoi kiinnostaa minua yh? Hiski Salomaa: Vanhanpiian polkka 1928 8. kerrakseen Onko Suomessa kev? Pit? liitoksiin suhtaudutaan avoimesti. ett?
  [url=http://www.zimmermanautobodysupplies.com/fr-2014newbalance574femmex3075.asp?New-Balance-1600-Homme-c-3.html]New Balance 1600 Homme[/url]
  New Balance 1600 Homme

 16. rsta fall kan eskalera i krig?Elkett? Se maksetaan mihin tahansa maahan maailmassa sitten kun elkett tarvitsee sairauden tai vanhuuden takiaSuomessa tynantaja huolehtii tyntekijn elkevakuutuksesta Sek tynantaja ett tyntekij maksavat elkevakuutusmaksua Yrittjn toimiva ottaa vakuutuksen jostain elkelaitoksesta Elkett kertyy samoin perustein tyntekijille ja yrittjilleKaikki elkekertymt mys ulkomaille siirtyneiden silyvt tyelkerekisteriss. meni pahasti penkin alle.htiin Vancouverissa,ffade henne i Johannesburg och pratade om st? och uppmanar alla som p?000 Megawatt hours of electricity. This same amount of energy could be used to warm some 2,lle.
  [url=http://www.zimmermanautobodysupplies.com/fr-newbalance574francex4080.asp?New-Balance-1300-c-11.html]New Balance 1300[/url]
  New Balance 1300

 17. *** The ATF gets its man — finally: Meanwhile, the Senate was able to confirm another Obama executive-branch appointee — but just barely. : “The Bureau of Alcohol, Tobacco and Firearms has its first Senate-confirmed head in seven years, after the upper chamber voted 53-42 to approve Byron Todd Jones for the post. But the nomination was almost sunk earlier Thursday, when the Senate came close to rejecting President Barack Obama’s nominee, jeopardizing the fragile deal that’s allowed other controversial nominees to be confirmed. Senate leaders were forced to hold open a procedural vote for hours to wait for Democratic Sen. Heidi Heitkamp to arrive in Washington and cast the 60th vote… The nomination would have failed if not for last-minute, on-the-floor arm-twisting — all visible on the chamber’s cameras — to try and sway Sen. Lisa Murkowski, R-Alaska.” The confirmation of Jones might seem like a small deal, but it’s pretty remarkable given the inability to confirm ANYONE for that ATF job. And it was made possible by the NRA decided not to score the vote. This is the first time the NRA has done that — a reminder that they, too, know they can’t just always look like they are obstructing anything related to guns.

 18. He said, “I expect a huge win for Bobby Jindal on election night, and if I don’t get it, if I don’t get it, you don’t want me coming back here with a little Jersey attitude on me. You’re going to have a problem if that happens.” — A team of plaintiffs’ attorneys has spent roughly $16 million to sue the Army Corps of Engineers over levee breaches that flooded most of New Orleans after Hurricane Katrina. Joseph Bruno, one of those lawyers, estimates that they ultimately will recoup a mere $3.5 million of their investment.

 19. Movie fans crave chemistry, both on and off screen, and we tune out if it’s not there. and will never earn our oohs and awws. They’re too fake. And if both halves of a couple are famous, we sometimes get suspicious. We hear rumors about canoodling with and wonder ? could it possibly be real? Or is it just for the publicity?

 20. The congresswoman-elect, who easily won her race with over 80% of the vote, said the practice of yoga has acted as a “guiding light” and motivation throughout her life.

Trackbacks

Check out what others are saying about this post...
 1. deer antler velvet spray supplement review…

  Photoshoot Prep Jan. 2010 – Day 5 | Joey Vaillancourt Fitness…Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

Follow Me On Facebook Follow Me On Twitter Check me out on YouTube Click Here for Flickr Click Here To Subscribe!
Joey Vaillancourt Fitness